Tester ve Orjinal Parfüm Kokuları

Tester ve orijinal parfüm piyasasında orijinal ve tester parfüm seçeneklerinde kullanıcılar için çok farklı seçenekler bulunmaktadır. Bu seçenekler kişilerin tercihlerine bağlı olarak farklılıklar göstermektedir. Genel olarak baktığımız zaman orijinal parfümlerin belli bir kullanıcı kitlesi bulunmaktadır. Aynı şekilde orijinal parfüm kullanan kişiler de yıllardır bu markayı kullandığı için parfüm değiştirmek istemezler.

Bazı kullanıcılar ise yeni kullanacakları ve seçim yapacakları orijinal parfümü tercih etmek için tester parfümlerden yararlanmaktadırlar. Tester parfümler orijinal parfümler ile aynı özellikte olan ve hem koku hem esans hem de kalite olarak hiçbir farklılık taşımayan parfüm çeşitleri olmaktadır. Parfüm satın alacak olan kullanıcılar bi anlamda tester parfüm ile orijinal parfümün tüm özelliklerini öğrenmektedir. Orijinal parfüm satın alacağınız noktada hem koku hem de kalite açısından tester parfümleri de tercih edebilirsiniz.

Tester Parfüm Ve Orjinal Parfüm

Tester parfümler orijinal parfümlerin ikame ürünleri olarak, parfüm firmaları tarafından orijinal parfümlerin yanında satışa sunulmaktadır. Kadın parfümleri genel olarak çiçek kokuları, vanilya kokuları, fresh kokular çok fazla tercih edilen koku tercihleri olmaktadır. Erkek tester parfüm ise genelde orijinal parfüm ile aynı kokuda, tıraş losyonu tarzında kokular, odunsu kokular ve baharat tarzı kokular olmaktadır.  Genel olarak tester parfümler bu kokuları tam anlamıyla taşımaktadır. Her iki parfüm arasında da hiçbir fark yoktur. Aynı koku aynı şişe, aynı kalitede olan her iki parfümde gümrük malları tarafından çok farklı seçenekler ile satışa sunulmaktadır.

Tester Ve Orijinal Parfüm Seçimleri

Günlük hayatımızda alışveriş yaparken en çok zorlandığımız konum parfüm seçimleri olmaktadır. Genel olarak baktığımızda, parfüm çeşitleri orijinal ve tester olarak birbirinden farklı çeşitlerde satışa sunulmaktadır. Önemli olan kendimize uygun olan kokuyu seçmek ve kaliteli bir kukuya sahip olmaktır.

Tester Parfüm

Parfüm seçimlerimizde genelde kendimize uygun olan kokuyu seçmek isteriz. Bu anlamda baktığımız zaman orijinal parfümlerin kokuları oldukça kalıcı ve farklı olmaktadır. Fakat tester parfümleri de satın aldığımız zaman aynı özelliği yakalayabilirsiniz. Önemli olan kendimize uygun olan kokuyu çok kaliteli bir şekilde satın almak olacaktır.  Genel olarak tester parfüm ​​​​ satın aldığımız zaman parfümün, orijinal parfüm ile aynı özelliği taşımasını isteriz. Hem kalıcı hem de kaliteli olmasını, aynı zamanda fiyat olarak da uygun olmasını isteriz.

Orijinal Parfüm

Orijinal parfüm seçimlerinde de sürekli kullandığımız parfümleri tercih etmekteyiz. Fiyat olarak oldukça pahalı olan orijinal parfümler satın alınacaklar noktada tester parfümlere oranla daha yüksek fiyatlarda satışa sunulmaktadır. Bu yüzden parfüm satın alacak olan kişiler genelde tester parfümleri tercih etmektedir. Aynı kokuyu aynı kalitede uygun fiyata satın almak daha cazip gelmektedir. Ayrıca, satın almış oldukları tester parfümler de orijinal parfümlerin tüm özelliklerini karşılayabilmektedir. Tüm bu nedenlere dayanarak orijinal parfüm yerine tester parfüm satın alınmaktadır.

Tüm parfüm çeşitlerini gümrük malları  satışı yapan firmadan satın alabilirsiniz. Satın almış olduğunuz parfümler ister orijinal olsun ister tester olsun daima kalıcı ve kaliteli kokusuyla son derece memnun kalacağınız ürünler olmaktadır.

En etkili parfüm markaları nelerdir.

Tester ve Orjinal Parfüm Kokuları

Tester Parfüm Ve Orjinal Parfüm Farkı

Tester ve Orjinal Parfüm Kokuları

Parfüm

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir