Ten Kokusunun Parfüm Seçme Üzerindeki Önemi

Outlet Parfüm

Bir alışverişe çıktığınızda ilk önce uğradığınız yerlerden biri de parfümeri dükkanıdır. Teninize yakışacak parfümü daha önceden bulmuş olmanız size kazanç sağlayacaktır lakin daha bu kokuyu bulamadıysanız, yapacağınız ilk şey; parfüm outletlarına yönelmek olacaktır.

Outlet Erkek Parfüm

Bir erkeğe yakışan koku; genelde sıcak havalarda değil, soğuk havalarda üzerinde kalıcı olan kokudur. Bir parfüm alırken buna dikkat etmeniz gerekir. Çünkü, sıcak havalarda üzerinizdeki koku vücudunuzdaki sıvıyla birleştiği zaman, parfümün olan kokusundan farklı bir koku ortaya çıkacaktır. Bu olasılıkları ortadan kaldırabilmek için parfüm alımlarınızı soğuk havada gerçekleştirmeniz önemlidir.

Erkekler için outlet parfümleri, reyonlarda daha sık görebilirsiniz. Çünkü erkekler, genelde outlet kullanmaz ve parfümün kendisinin kapağını açıp koklar ve genelde kokusunu sevdiği ilk parfümü alır. Bu sebeple, erkek parfümeri reyonunda outletleri rahatlıkla ulaşabilir ve teninize yakışacak kokuyu bulabilirsiniz.

 Outlet kadın parfüm

Kadınlar için ayrılan parfüm reyonunda outlet bulmak, erkeklerin reyonuna oranla daha zordur. Çünkü kadınlar, erkeklere göre, kokularına daha çok önem verdiğinden dolayı outletleri daha fazla kullanır. Üzerinize yakıştığını düşündüğünüz parfümün outlet ürününü sürdükten sonra, mağaza içerisinde birkaç tur atın ve kokunun üzerinize sinmesine izin verin.

Bu sizin, istediğiniz kokuyu seçmenize yardımcı olacaktır. Üzerinize sinen bir koku, burnunuzda hoş bir izlenim bırakıyorsa bilin ki; karşınızdaki insan da bu kokudan hoşlanacaktır. Bu sizin teninize yakışan bir kokudur.

Ten Kokusunun Parfüm Seçme Üzerindeki Önemi

En İyi Parfüm Nasıl Alabiliriz ?

Ten Kokusunun Parfüm Seçme Üzerindeki Önemi

En Çok Tercih Edilen Parfüm Kokuları

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir