Tester Parfüm Ve Orjinal Parfüm Farkı

Tester parfüm dünyasında orijinal parfümler ile aynı özelliğe sahip olan ve aynı kokuda ve kaliteye olan sadece daha küçük ebattaki şişelere koyulmuş olan parfümler tester parfümler olmaktadır. Aslında orijinal parfüm ile aynı özelliklere sahip olmakta sadece ücretsiz ve daha ucuz bir şekilde satışa sunulmaktadır. Parfüm alışverişi yapılacağı zaman orijinal parfüm alacak olan kişiler, bu parfüm ile ilgili bilgi almak kokusunu tanımak isterler bu durumda tester parfümler, orijinal parfüm satın alacak olan kişilere her anlamda kolaylık sağlar.

Tester Parfümler

Tester parfümler, orijinal parfüm satın alan kişiye parfüm hakkında hem koku hem de kalite olarak bilgi vermektedir. Kullanıcılara test etmeleri için ücretsiz verilen tester parfüm, kişilere koku ile alakalı olarak tüm bilgileri sunar. Firmalar parfüm satışlarında örnek parfüm seçeneklerinde tester parfümü tercih etmektedirler. Bu durumda orijinal parfüm satın alacak olan kişiler, herhangi bir ücret ödemeden veya orijinal parfüme vereceği fiyattan daha az bir ücret ödeyerek, parfümün koku aroması ve etkisi hakkında bilgi edinebilirler.

Orjinal Parfüm Ve Tester Parfüm Özellikleri

Tester parfümler ile orijinal parfümler koku etkisi ve aroması olarak birebir aynı olmaktadır. Orijinal parfümler ile tester parfüm arasındaki fark ise; tester parfümlerin ambalaj özellikleri olmaktadır. Orijinal parfümlere oranla daha küçük şişelerde olan tester parfümler gümrük malları firmamızda çok uygun fiyatlara satışa sunulmaktadır. Parfüm satın almak istediğinizde, bütçenize uygun olan seçenekleri burada kolaylıkla bulabilirsiniz.

Tester Ve Orjinal Parfüm Fiyatları

Gündelik hayatta pek çok insan parfüm konusunda çok hassas davranmakta elinden geldiğince parfüm satın alırken her konuya dikkat etmektedir. Parfüm alışverişi yaparken karşımıza çıkan parfüm seçenekleri ise tester parfüm ve orijinal parfüm olmaktadır.

Satın alacağınız parfüm orijinal parfüm olacak ise en başta size en uygun olan parfümü tercih etmeniz gerekmektedir. Bu konuda çok dikkatli davranan kişiler öncelikle tester parfümleri deneyerek, orijinal parfümün kendine uygun olup, olmadığını anlatmaktadır. Genel olarak baktığımızda tester parfüm ile orijinal parfüm aynı özellikleri taşımaktadır. Yani, orijinal parfüm ile arasındaki tek fark üzerinde yazan tester parfüm olduğuna dair yazılar ve dış görüntüleri olmaktadır.

Tester Parfüm

Tester parfüm genelde çoğu kişinin deneme parfümü olarak da bildiği parfüm çeşidi olmaktadır. Tester parfüm ile orijinal parfüm koku olarak aynı özellikte olduğu için çoğu kişi iki parfüm arasında çok fazla kararsız kalmaktadır. Genel olarak tester parfüm çok uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Satışı gerçekleşen tester parfümler, orijinal parfümler ile aynı özelliği taşımaktadır.

Orijinal Parfüm

Orijinal parfümler birçok firma tarafından üretimi yapılan ve kadın, erkek, çocuk, genç her kesime uygun kokuları ile satışa sunulmaktadır. Genel olarak tester parfümlere oranla daha yüksek fiyatlarda satışa sunulmaktadır. Neticede bu kadar yüksek fiyatlara sahip olan orijinal parfüm satın alırken, bütçenizi zorlayacaksın bilmeniz gerekmektedir. Orijinal ve tester parfümler gümrük malları tarafından tüm çeşitleri ile satışa sunulmaktadır.

Bütçenize uygun parfümler için buraya tıklayabilirsiniz..

Tester Parfüm Ve Orjinal Parfüm Farkı

Gümrük Malları Mağazaları Nelerdir ?

Tester Parfüm Ve Orjinal Parfüm Farkı

Tester ve Orjinal Parfüm Kokuları

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir