Ofis Adresi

Mecidiyeköy Mah, Şahinler Sok. No:3/A İstanbul/Mecidiyeköy

Telefon

0850 885 17 08

Contact Form Demo

Gümrük Malları Satışı

Bizler, parfüm dünyasının büyüleyici ve etkileyici atmosferinden ilham alarak yola çıktık. Amacımız, müşterilerimize en sevdiği markaların tester parfümlerini sunarken aynı zamanda onlara unutulmaz bir deneyim yaşatmaktır. Her bir parfüm şişesi, içinde gizli olan benzersiz bir hikayeyi temsil eder ve biz, bu hikayeleri sizlerle paylaşmanın heyecanını duyarız.

Kalitemize olan bağlılığımızı her adımda hissedebilirsiniz. Tüm ürünlerimiz, orijinalliği ve kalitesi konusunda titizlikle seçilir. Böylece, en iyi markaların en özel kokularını sizlere sunmaktan gurur duyarız. Ürünlerimizin tamamı, yetenekli ve deneyimli parfüm uzmanlarımız tarafından incelenir ve onaylanır. Sizlere sadece en iyisini sunmak için sürekli olarak yeni markaları ve kokuları keşfetmek için çaba sarf ediyoruz.

  • 01.Tester Parfüm Orijinal Mi?

    Gerçek tester parfümler orijinal kutularda satılmazlar. Tester parfümler için özel olarak hazırlanmış daha küçük tester kutularında satılmaktadırlar. Bu nedenle orijinal parfümlere göre daha sade ve daha basittir. Parfüm markalarına göre kutular üzerindeki yazılar değişken olabilir.

  • 02.Orijinal Tester Ne Demek?

    Orijinal tester parfümler içerik olarak tamamen orİjinal parfümler ile aynıdır, parfüm seçimi yapılmadan önce onların deneme numuneleridir. Yani Tester Parfüm = Orijinal Parfüm diyebiliriz.

  • 03.Tester Parfüm Sahtesi Nasıl Anlaşılır?

    Tester parfümler ile orijinal parfümler arasında koku anlamında hiçbir fark yoktur. Tester parfümlerin şişesi orijinal parfümlerin şişesi ile aynıdır. Aralarında ki tek fark tester parfüm şişelerinin ve kutularının üzerinde tester parfüm yazmasıdır.

Afrodizyak Etkili Parfüm

Afrodizyak etkili parfümler hakkında merak ettiğiniz her şeyi öğrenin. Ne işe yarar, nerelerde kullanılır ve hangi türler vardır?

Parfüm Kapağı Nasıl Açılır?

Parfüm kapağı açma işlemi için alternatif yöntemler ve ipuçları. Atomizörü bozulan parfüm şişesi nasıl düzeltilir?

Intense Parfüm Nedir ?

Intense parfüm ne anlama gelir, hangi çeşidi daha avantajlı, kullanmanın avantajları nelerdir? Doğru seçim için ipuçları!