Gümrük Malları ve İhale Zamanları

Orijinal parfüm gümrük ürünleri içerisinde yer almaktadır. Pek çok kişinin en sık satın aldığı ürün seçeneği olarak kişiler istedikleri markanın ürününe siteden ulaşmaktadır. Güncel ürünler arasında yer alan orijinal parfüm seçenekleri günlük hayatta kullanımı daha rahat hale getirmektedir.

Özellikle orjinal parfüm kategorilerinde yer alan tüm ürünler zamanın ötesinde bir iz bırakmaktadır. Koku içeriğinde bulunan notalar hem eşsiz hem de kişide imza yaratan bir akışa sahip şekilde tasarlanmaktadır. Ürün seçeneklerinin tümü kadın ve erkek parfüm olarak listelenmektedir.

Gümrük malları gerçek markaların ürünlerinden oluşmaktadır. Bu şekilde müşteriler uygun fiyatlı ürün çeşitlerine site üzerinden erişim sağlamaktadır. Başka bir deyişle gümrük malları kişilerde fark yaratan parfümler sunmaktadır.

Çok fazla kişinin satın aldığı bu parfümler yeni nesil markaların ürünlerinden oluşmaktadır. Aynı zamanda en sevilen kokular da ucuz parfüm kategorilerinde satışa çıkarılmaktadır. Kaliteli ve ucuz parfüm siparişi vermek isteyenlerin ilk tercihi olan gümrük malları sitesi barkodlu gerçek ürünler hazırlamaktadır. Kısa süre içerisinde adrese teslim edilmektedir.

Gümrük İhaleleri Ne Zaman Başlar?

Gümrük ihalelerini takip eden pek çok mağaza uygun fiyatlı ürünlere bu şekilde sahip olmaktadır. Her biri özenle hazırlanan bu ürünler listeler halinde gümrük malları siteleri içerisinde yayınlanmaktadır. Parfüm bu alanda en çok tercih edilen ve satın alınan ürün kategorisi içerisinde yer almaktadır.

Gümrük ihaleleri her sene düzenli olarak belirli aralıklar ile yapılmaktadır. Bunun için markalar www.eihale.gov.tr sitesini takip etmektedir. Ürün listelerine ulaşmak ve fiyatlandırma için birbirinden farklı bilgi de bu site kategorileri altında yayınlanmaktadır.

Gümrük ihale işlemlerinin hepsi elektronik bir ortam üzerinden ilerlemektedir. Bu şekilde mağazalar daha hızlı alım işlemi gerçekleştirmektedir. E-ihale yöntemleri üzerinden farklı pek çok ürün satın alınmaktadır. Aynı zamanda bu ürünlerin hepsi orjinal barkodlu ürünler olarak paketlenmektedir.

Mal alımı için www.eihale.gov.tr sitesine kayıt olunması gerekmektedir. Değişen gümrük ihalesi tarihleri ve ihale bedeli hakkında tüm detaylar bu sitede yer almaktadır. Üye olan kişilerin tamamı güncel ihale tarihlerinden de daha hızlı haberdar olmaktadır.

Gümrükten Ürün Alımı Nasıl Yapılır?

Gümrükten ürün satın almak isteyen mağazalar için ilk olarak www.eihale.gov.tr adresi giriş işlemleri önerilmektedir. Bu siteye giriş yapan kişiler ürünleri inceleyerek bu ürünler için bir ihale tutarı ödemesi gerçekleştirmektedir. İhaleleri daha yakından takip etmek için öncelikle üyelik kaydı yapılmaktadır.

Daha sonra belirtilen ihale tarihlerinde online bir şekilde katılım sağlanmaktadır. Bu katılımların hepsi e-ihale olarak geçmektedir. Ürün alım işlemleri gerçekleştirmek isteyen kişiler için belirli bir ihale bedeli ayarlanmaktadır. Mağazalar kendi tekliflerini online bir şekilde vermektedir.

İhaleye katılım için gerekli belgelerin de hazır olması şartı aranmaktadır İmza sirkülerini, e-ihale üyelik sözleşmesinin imzalı hali ve Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi gerekli belgeler arasında yer almaktadır. Bu belgelerin hepsi online şekilde site üzerinden kişi hesabına tanımlanmaktadır.

Ardından ürünler için teminat bedeli hazırlanmaktadır. Mağazalar bu belirlenen bedel üzerinden tekliflerini oluşturmaya başlamaktadır. Verilen her teklif online şekilde değerlendirilmektedir. En yüksek teklifi veren mağaza gümrük malları ürünlerini satın almaktadır.

Gümrükte Takılan Ürünler Nerede Satılır?

Günümüzde oldukça fazla kişi yurtdışından alışveriş yapmaktadır. Satın alınan ürünlerin kişiye ulaştırılamaması dahilinde bu ürünler gümrükte takılma yaşamaktadır. Böylelikle geri gönderimi sağlanamayan ürünler için gümrük malları satış ofisinde ihaleler hazırlanmaktadır.

Yurtdışından gelen her bir ürün Ticaret Bakanlığı onaylı hazırlanan perakende satış sitelerinde ve mağazalarında satılmaktadır. Tamamı orjinal ürünlerden oluşan bu mağazalar uygun fiyatlı ve güvenli bir hizmet sağlamaktadır. Gümrükten çekilmeyen ve uzun süre bekletilen ürünler bu şekilde satılmaktadır.

Gümrük Malları ve İhale Zamanları

Gümrük Malları

Gümrük Malları ve İhale Zamanları

Gümrük Ne Demek?

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir